info@cdor.rs

Vesti

Centar za demokratsku orijentaciju

Završen „Seminar javnog govora“ u organizaciji CDOR-a

Centar za demokratsku orijentaciju je u saradnji sa „Nušić“ Fondacijom 25. i 26. otkobra održao Seminar javnog govora, što je samo prva u nizu akcija edukacije građana o aktivnom učestvovanju u civilnoj vlasti.

CDOR potpisao Memorandum o saradnji sa organizacijom SAMS

CDOR i udruženje SAMS potpisali Memorandum o saradnji, kojim su se obavezale da će zajednički realizovati projekte od značaja kako za studente, tako i za društvo u celini.

NAJAVA – Seminar javnog govora

Centar za demokratsku orijentaciju i Fondacija „Branislav Nušić“, uz stručnu podršku Pravnog fakulteta Univerziteta Union, organizuju 25. i 26. oktobra 2019. godine „Seminar javnog govora“.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

PODRŠKA SUDIJAMA U NEZAVISNOM VRŠENJU SUDIJSKE FUNKCIJE

Održana tribina „U susret ustavnim promenama“

Centar za demokratsku orijentaciju, u saradnji sa organizacijom CRTA, a u sklopu Festivala demokratije, u subotu 14.09.2019. godine, na Fakultetu političkih nauka, organizovao je tribinu pod nazivom „U susret ustavnim promenama“.

TRIBINA „U SUSRET USTAVNIM PROMENAMA„

Jedan veliki sprski političar, svojevremeno je rekao – Da bi promene uspele, većina članova društva koje je ušlo u promene mora se svakoga jutra buditi sa osećanjem izuzetnog istorijskog trenutka, osećanjem nečeg velikog i vanrednog.

Dobrodošlica

Na sajtu našeg udruženja možete naći sve informacije koje vas zanimaju, kako da nas kontaktirate, kao i put do našeg profila na društvenim mrežama.